Cosmetic news 2017. - presjek događanja

I ove godine se po 24.put održao Međunarodni sajam kozmetike i wellnesa COSMETIC NEWS 2017. Sajam se održao 06./ 07.05. u sportsko-kongresnom centru Marino Cvetković u Opatiji.

Škola Callegari se predstavila svojom bogatom ponudom programa osposobljavanja, usavršavanja i tečaja te se možemo pohvaliti da je naš štand bio jedan od najposjećenijih jer su naše polaznice programa Vizažist iz Rijeke marljivo šminkale posjetiteljice i uspješno pokazale svoje dosadašnje stečeno znanje.

Naš štand je prekrasno uredila mentorica programa Stilist uređenja unutranjih prostora  Andrea Radović, dok je vilinski složena haljina na štandu djelo naše Maje Tomažić Jakumatović, mentorice programa Modni stilist odjeće.

Za  make up naših posjetiteljica su se pobrinule polaznice Vorina Crnjac, Irena Markešić Lukanović, Minja Gabriela Vilotić, Maja Marinović, Petra Antonić Tevanović, Azra Hasanagić, Daria Hlača i Kristina Filipović.

U sklopu drugog dana održavanja sajma Callegari je oganizirao Make up show radionicu u trajanju od 90 minuta pod nazivom "Make up za razne prigode". Tako su naše polaznice programa Vizažist marljivo šminkale i vrlo realno  dočarale temu koju su dobile. Minja je šminkala jedan poslovni look urbane, užurbane i vrlo zaposlene žene, Vorina je dočarala ljepotu i dubinu glamoura na svom modelu te je Maja otišla malo u povijest, točnije 40e godine prošlog stoljeća i  našminkala svog modela kao pin up djevojku. Djevojke su šminkale pod mentorstvom Aleksandre Domijan.

Mentorica Aleksandra je također našminkala same polaznice koje su sudjelovale u make up show radionici i tako je pokazala svoju kreativnost u fantasy stilu.

Tri djevojke su bile oslikane kao PopArt/Comic book, zatim jedan Fantasy look budućnosti i jedan Fantasy šumska vila.

Iznimno ugodno provedeni vikend za nas iz škole Callegari i prekrasno druženje koje vam potkrepljujemo fotografijama u prilogu.

Do slijedećeg druženja!

 

Tekst i fotografije pripremila:

Aleksandra Domijan, mag.oecc., vizažist

stručni suradnik predavač