COSMETIC NEWS 2018

Ovog vikenda 14./15.04.2018. u Opatiji na Ljetnoj pozornici se po 25. put održao međunarodni sajam kozmetike i wellnesa COSMETIC NEWS 2018.

Škola Callegari se predstavila svojom bogatom ponudom programa osposobljavanja, usavršavanja i tečaja te se možemo pohvaliti da je naš štand bio jedan od najposjećenijih jer su naše polaznice programa vizažist iz Rijeke marljivo šminkale posjetiteljice i uspješno pokazale svoje dosadašnje stečeno znanje.
Za prekrasan make up naših posjetiteljica su se pobrinule Marta Rebeka Pavlović, Nora Južnić, Tara Tumpak, Stella Radosavljević, Suzana Ven, Mirta Valentić i prošlogodišnja polaznica Minja Gabriela Vilotić.    Kao i svake godine, sajam je ponudio široki spektar proizvoda, usluga i tehnika raznih izlagača koji su predstavili sve novitete domaćeg i svjetskog tržišta.
Pored toga, na sajmu su se održavala stručna predavanja iz različitih područja kozmetike, wellnesa i uspješnog poslovanja. Također su se održavala razna natjecanja kao natjecanje u oblikovanju noktiju u više kategorija, zatim natjecanje u umjetničkom oblikovanju ekstenzija trepavica te najnovije natjecanje u microblading iscrtavanju obrva.


Nama najzanimljivije je bilo natjecanje u make up-u koje se odvijalo ove godine u tri kategorije – učenice kozmetičkih škola, vizažistice početnice i kozmetičarke vizažistice. Tema natjecanja je bila make up za dodjelu nagrada Grammy Awards. Natjecateljice su se jako potrudile, te uz prekrasan make up, svaka je i popratila svog modela iznimno glamuroznom haljinom i frizurom, sve u stilu „crvenog tepiha“. Zaključak je jednostavan: iznimno ugodno provedeni vikend i prekrasno druženje koje vam potkrepljujemo fotografijama u prilogu.

Do sljedećeg druženja!
Tekst i fotografije pripremila:
Aleksandra Domijan, mag.oecc., vizažist

stručni suradnik predavač

Vezani postovi

 • Škole u Božićnom ruhu...

  21.12.2018.

  Svaka naša škola ima svoju osobnost, koja naviše ovisi ljudima koji borave u njoj u svom radnom vremenu i polaznicima koji htjeli ili ne ostavljaju svoj trag na nama djelatnicima.

  Pročitaj
 • Zlatni dom

  24.09.2018.

  Kada žena želi zabljesnuti u nekom specijalnom izlasku obavezno razmišlja o nakitu koji će naglasiti njenu elegantnu kombinaciju. Isto tako postoji i tzv.kraljica interijera koja će svaki

  Pročitaj