Čestitamo svima koji su primili diplome!

 Neka Var X

Podjela diploma sama po sebi svečani je čin jer predstavlja završetak i krunu cjelogodišnjeg, učenja i ispita. Susret predavača i polaznika nakon duge, intenzivne i zahtjevne zajedničke suradnje pobuđuje dobre emocije i vibracije, ponos i tračak nostalgije. Ovogodišnja podjela diploma, bila je jednostavna i bez posebnih spektakularnih kulisa i revija, održana u ugodnoj, slavljeničkoj atmosferi u prostorijama škole, koju su donijele naše nasmiješene polaznice i polaznici puni životne radosti i dobrih planova za svoju budućnost. Svi naši stilisti uređenja unutarnjih prostora dobili su diplome u utorak, 23.5.2017., a dizajnerima interijera diplome su dodijeljene, u petak, 26.5.2017.

Radionica Meblo 062

Promocija je prilika da uz uobičajene zahvale i čestitke na uspješnom završenom  programu, još jednom posebno istaknemo, kako im, svi predavači i mentori stoje na raspolaganju, za pomoć i potporu u budućem radu. Smatramo da je nakon promocije i podjele diploma potrebno i dalje održavati kontakte i suradnju između škole i polaznika. Zato se naši polaznici, uvijek mogu, bez dvojbi i premišljanja obratiti u školu Callegari za suradnju, pomoć, savjet ili preporuku. Ovih dana polaznici najčešće dolaze zbog stručne prakse koju organizira škola Callegari u suradnji sa tvrtkom MEBLO TRADE d.o.o. i  KARE.

Radionica Meblo 069

Svim bivšim i sadašnjim polaznici škole Callegari koji su na početku profesionalne karijere imali potrebu za pomoć u izradi projekata, dizajna ili savjete za pojedina rješenja, naši predavači su rado i posvećeno izlazili u susret i rado će tako raditi i u buduće.

Radionica Meblo 102

Svim „našim curkama, najljepšima u gradu“ i svim našim momcima, želimo puno kreativnih i uspješnih poslova, puno sreće u daljnjem životu!

Veselimo se svim uspjesima naših polaznika kao svojim vlastitima!

Nevenka Kršilović, dipl.inž.arh.

voditeljica programa i ravnateljica škole Callegari

Vezani postovi