Callegarijeve visažistice na jubilarnom 20. međunarodnom sajmu kozmetike, opreme za salone i fitness centre

Na Zagrebačkom velesajma od 9. do 11. ožujka održan je jubilarni 20. Sajam ljepote   koji je na 12.000 četvornih metara izložbenog prostora okupio preko 300 izlagača iz 25 zemalja svijeta.

Svojim posjetiteljima sajam je ponudio dodir s vrhunskom kozmetikom, preparatima za njegu kože i kose, opremom i priborom za kozmetičke i frizerske salone, materijalima za dizajn noktiju, obrva i trepavica, a izlagačima razmjenu iskustva, kontakte s kupcima i partnerima i mogućnost da im prezentiraju svoje proizvode i usluga te daju korisne savjete, upute i informacije.

Osim zastupnika i distributera brendova iz područja ljepote, na sajmu su se predstavile škole koje izvode obrazovne programe u područja ljepote, zdravlja i šminkanja, među kojima je posebno pozornost posjetitelja privukla Talijanska škola mode i dizajna Callegari. 

Na Callegarijevom izložbenom štandu, polaznice Programa za visažista neumorno su tijekom cijela tri dana uljepšavale posjetiteljice, odgovarale na mnogobrojna pitanja o njezi kože, davale savjete za odabir pravog make up-a i šminke.

„Imale smo jako puno posla, bilo je naporno, djevojke su čekale u redovima za šminkanje, no iznimno smo zadovoljne poslom koji smo obavile. Bila je ovo za sve nas  prilika za dodatnu praktičnu vježbu šminkanja i komunikacije s klijentima, ali i prilika da upoznamo drage ljude i ostvarimo korisne kontakte“, rekla je  polaznica Callegarijevog Programa za visažista Ana Kirnbauer u ime svojih kolegica Dore Divile, Ane Zagorec, Dorotee Hrenek, Monike Maček, Monike Matić, Eme Plavljanić, Ivane Cindrić I Antonije Trtić.

A sudeći po prezadovoljnim licima i osmjesima posjetiteljica, (pre)dugo čekanje u redu za šminkanje se isplatilo!