Callegarijeve visažistice na izboru „Kraljica Zagreba za Kraljicu Hrvatske“

Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Milana Bandića, u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, ovog je utorka održan izbor „Kraljica Zagreba“. 

Četrnaest djevojaka iz Zagreba i okolice sudjelovalo je na natjecanju pobjednica kojeg će imati čast natjecati se za vodeću jubilarnu titulu „Kraljice Hrvatske“, na finalnom izboru koji će se održati krajem godine u pitoresknom Rovinju.

Kako bi zasjale te se publici i stručnom žiriju predstavile u najboljem izdanju, djevojkama su šminkom i savjetima pomagale visažistice škole Callegari: Tena Štabarković,  Ana Kirnbauer, Ana Zagorec,  Dorotea Hrenek, Helena Gojmerac  i Ema Plavljanić.   

„Svako lice je drugačije  i zahtijeva individualni pristup. Stoga smo se potrudile koliko smo god mogle da pristupimo prema obliku licu i naglasimo najviše što možemo sve lijepo te detektiramo i  prikrijemo eventualni nedostatak. Neizmjerno je bilo važno i da se približimo željama djevojaka, kako bi se osjećale dobro i sigurno, što može biti od presudne važnosti u situaciji kada  ne znate koja vam je djevojka ljepša“, rekla je Ana Zagorec, koja  usredotočivši se na posao nije puno razmišljala o mogućoj pobjednici, no pri posljednjoj provjeri je li sve u redu za oko joj je zapela buduća Kraljica:

„Nakon sto smo završile sa svim make up- ovima i kad sam ih sve pogledala, zapele su mi za oko tri djevojke, među kojima je bila Anita za koju sam vjerovala da bi mogla pobijediti.“

S našom Anom, složio se i stručni žiri u kojem su uz popularnog Ćiru Blaževića i saborske zastupnike Veljka Kajtazija i Ljubu Jurčića, sjedili uspješni poduzetnici,  među kojima gospođa Vesna Matejčić Stamenković, vlasnica škole Callegari.  Naime, nakon tri izlaska, u raskošnim vjenčanicama, elegantnim večernjim haljinama i atraktivnim kupaćim kostimima, te odgovaranja na pitanja članova žirija, donesena je odluka da je Anita Tepeš Kraljica Zagreba  2018.

Tijekom večeri posjetitelje su zabavljali Boris Novković i mlada pjevačica Mia Dimšić, a program je vodila simpatična Doris Pinčić Rogoznica.

Vezani postovi

 • Škole u Božićnom ruhu...

  21.12.2018.

  Svaka naša škola ima svoju osobnost, koja naviše ovisi ljudima koji borave u njoj u svom radnom vremenu i polaznicima koji htjeli ili ne ostavljaju svoj trag na nama djelatnicima.

  Pročitaj
 • Zlatni dom

  24.09.2018.

  Kada žena želi zabljesnuti u nekom specijalnom izlasku obavezno razmišlja o nakitu koji će naglasiti njenu elegantnu kombinaciju. Isto tako postoji i tzv.kraljica interijera koja će svaki

  Pročitaj