Dodir Pariza u Zagrebu

Dodir .pariza .natjecanje -01

Međunarodni kongres i sajam kozmetike, njege kose, estetike i zdravlja Dodir Pariza, najveći je beauty sajam na području jugoistočne Europe, a tradicionalno se održava u Beogradu. Uzimajući u obzir povećani interes klijenata iz Hrvatske za održavanjem sajma kozmetike u Zagrebu, prestižni sajam Dodir Pariza, dolazi u Zagreb.

Sajam kozmetike biti  će održan 9. i 10.  prosinca u poslovnom kompleksu City plaza u Zagrebu, Slavonska avenija 6. 

Na 1500 kvadrata izložbenog prostora u izvanrednom poslovnom centru City plaza svoje proizvode i  usluge predstaviti će brojni izlagači iz Hrvatske i susjednih zemalja. Novost na sajmu su Atelji , zanimljivih naziva po otocima Hrvatske ,u kojima će se održavati edukativna predavanja  za posjetitelje , posebno za strukovna zanimanja te za već postojeće klijente naših poslovnih partnera. U Ateljeu Brač , Zlatni sponzor sajma kozmetike EFB Beauty predstaviti će IPL medical tehnologije uz besplatna zanimljiva predavanja stručnjaka iz Francuske.

U Ateljeu Lastovo osim edukativnih predavanja, talijanska škola mode i dizajna priprema zanimljivo make up natjecanje za učenice ,uz vrijedne nagrade.

Gost voditelj programa sajma je Dražen Kocijan Kocka. Zainteresiranim posjetiteljima biti će predstavljene brojne novosti iz svijeta ljepote i zdravlja. Uz bogatu ponudu proizvoda i usluga sigurni smo da će ovaj događaj postati lijepa tradicija.

U sklopu sajma, dana 10.12. u 10.00 sati, u organizaciji škole CALLEGARI, održat će se zanimljivo make up natjecanje za polaznike i učenike škola s usmjerenjima frizer, kozmetičar, vizažist.

Pozivamo sve zainteresirane da se ​do ​20. studenoga prijave na natjecanje i to 

putem prijavnice (klikni na link) te u skladu s Pravilnikom (klikni na link) koji se nalaze u prilogu. 

 

RADNO VRIJEME SAJMA ZA POSJETITELJE

  • SUBOTA, 09.12.  2017. GODINE OD 10:00 DO 20:00
  • NEDJELJA, 10.12. 2017. GODINE OD 10:00 DO 20:00

izvor: http://ozonecentar.eu/sajam-kozmetike/