Adriatic design expo – prvi međunarodni sajam u Splitu

Proteklog tjedna Split je postao domaćin prvog međunarodnog sajma namještaja, rasvjete i unutarnjeg uređenja pod nazivom Adriatic design expo. Sajam se smjestio u prostranoj dvorani Spaladium Arene u kojoj je ugostio 542 izlagača iz 12 zemalja. Bogata ponuda privukla je veliki broj posjetitelja koji su osim izloženog asortimana mogli zatražiti i besplatne savjete prilikom uređenja kako stambenih tako i javnih prostora. Pored bogate ponude izlagača posjetitelji su mogli vidjeti i  prvu izložbu hrvatskog dizajna namještaja, novih i inovativnih proizvoda 'Design district. Zanimljivo je bilo vidjeti i dizajn svjetski poznatog dizajnera Karim Rashida koji je za hrvatsku tvrtku ERA dizajnirao cjelokupnu kolekciju 'Design for everyone'  ekskluzivno predstavljenu upravo na sajmu.

Kako bih obogatili svoje znanje te se upoznali s novitetima na tržištu sajam su posjetili i naši polaznici u pratnji predavača Zorana Čulića, te Maria Tomića.

Na jednom od izloženih prostora, onom tvrtke Balducci koja pruža sveobuhvatne, kvalitetne i inovativne usluge u uređenju interijera  dočekala nas je i naša bivša polaznica, dizajnerica interijera Željana Zekan. U želji da polaznike upozna sa ponudom ali i poslom koji ih čeka održala je prezentaciju. Tokom dvosatne prezentacije polaznici su imali prilike osim upoznavanja sa asortimanom tvrtke Balducci dobiti odgovore na razna pitanja vezana za uređenje interijera, odnose sa klijentima te dobiti savjete iz osobnog iskustva Željane.

Svakom od polaznika tvrtka Balducci pripremila je i brošure te ih pozvala da posjete i njihovo prodajno mjesto.

Nakon posjeta sajmu, te održane prezentacije polaznici su  izišli je zadovoljniji i bogatiji za neka nova saznanja.

Nadamo se novom i svakom sljedećem sajmu te bogatoj ponudi izlagača.

Vezani postovi