Adriatic design expo – prvi međunarodni sajam u Splitu

Proteklog tjedna Split je postao domaćin prvog međunarodnog sajma namještaja, rasvjete i unutarnjeg uređenja pod nazivom Adriatic design expo. Sajam se smjestio u prostranoj dvorani Spaladium Arene u kojoj je ugostio 542 izlagača iz 12 zemalja. Bogata ponuda privukla je veliki broj posjetitelja koji su osim izloženog asortimana mogli zatražiti i besplatne savjete prilikom uređenja kako stambenih tako i javnih prostora. Pored bogate ponude izlagača posjetitelji su mogli vidjeti i  prvu izložbu hrvatskog dizajna namještaja, novih i inovativnih proizvoda 'Design district. Zanimljivo je bilo vidjeti i dizajn svjetski poznatog dizajnera Karim Rashida koji je za hrvatsku tvrtku ERA dizajnirao cjelokupnu kolekciju 'Design for everyone'  ekskluzivno predstavljenu upravo na sajmu.

Kako bih obogatili svoje znanje te se upoznali s novitetima na tržištu sajam su posjetili i naši polaznici u pratnji predavača Zorana Čulića, te Maria Tomića.

Na jednom od izloženih prostora, onom tvrtke Balducci koja pruža sveobuhvatne, kvalitetne i inovativne usluge u uređenju interijera  dočekala nas je i naša bivša polaznica, dizajnerica interijera Željana Zekan. U želji da polaznike upozna sa ponudom ali i poslom koji ih čeka održala je prezentaciju. Tokom dvosatne prezentacije polaznici su imali prilike osim upoznavanja sa asortimanom tvrtke Balducci dobiti odgovore na razna pitanja vezana za uređenje interijera, odnose sa klijentima te dobiti savjete iz osobnog iskustva Željane.

Svakom od polaznika tvrtka Balducci pripremila je i brošure te ih pozvala da posjete i njihovo prodajno mjesto.

Nakon posjeta sajmu, te održane prezentacije polaznici su  izišli je zadovoljniji i bogatiji za neka nova saznanja.

Nadamo se novom i svakom sljedećem sajmu te bogatoj ponudi izlagača.

Vezani postovi

 • EKO KUĆA VRAĆA FOKUS NA BITNO – BRIGA ZA ZDRAVLJE KORISNIKA -

  11.10.2018.

  Eko ili zelena gradnja štedi prirodne resurse i smanjuje količinu otpada koja nastaje prilikom gradnje.
  Građevinska industrija u posljednje vrijeme okrenuta je povratku starim, tradicionalnim načinima gradnje uz neke izmjene koje donosi suvremeno doba. Zbog toga se u svijetu sve više pozornosti pridaje energetskoj učinkovitosti objekata, a taj trend polako dolazi i do nas.

  Pročitaj
 • Zlatni dom

  24.09.2018.

  Kada žena želi zabljesnuti u nekom specijalnom izlasku obavezno razmišlja o nakitu koji će naglasiti njenu elegantnu kombinaciju. Isto tako postoji i tzv.kraljica interijera koja će svaki

  Pročitaj
 • Dodjela diploma

  21.08.2018.


  O uspješnoj modnoj reviji u marini Mitan već smo pisali, ali sada treba istaknuti da je revija bila prilika za dodjelu diploma završenim polaznicima rječke škole.

  Pročitaj